Verhuur & overig aanbod

Natuurvaartocht

Peter neemt u graag mee voor een 2 uur durende natuurvaartocht door Nationaal Park Weerribben-Wieden! U vertrekt vanaf de Bed & Breakfast en vermijdt hiermee het massatoerisme in Giethoorn. Naast de prachtige natuur ziet u ook de karakteristieke bruggetjes en idyllische boerderijen, waar Giethoorn zo bekend om is. Daarnaast vertelt Peter over het ontstaan van het Nationale Park en hoe uniek het gebied is. Hij heeft veel kennis van (roof)vogels en andere veel voorkomende dieren en vertelt er graag over! Deze natuurvaartocht van 2 uur is zeer de moeite waard en kost €49,00 per vaartocht. Reserveren is niet noodzakelijk, maar het is wel verstandig om bij interesse het alvast aan te geven, zodat we de beschikbaarheid tijdig kunnen doorgeven aan u en teleurstellingen voorkomen.

Fietsverhuur

Per fiets Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden ontdekken? U kunt bij ons voordelig een fiets huren. U krijgt een fietsroutekaart te leen, indien gewenst. De huur is €12,50 per dag, per fiets. Elke opvolgende dag kost €7,50. Het is ook mogelijk een dagdeel (maximaal 4 uur) te huren, wat €7,50 kost. Het is aan te raden om de fietsen van tevoren te reserveren.

Verhuur Kano & SUP

De Bed & Breakfast ligt direct aan het water en dat biedt ook mogelijkheden om een sportieve activiteit te ondernemen. Wij hebben een tweepersoons kano (Sit-On-Top & Canadese kano), 2 eenpersoonskano’s en 3 SUP boards (Stand Up Paddling) in de verhuur (waarvan 1 SUP board voor kinderen tot 14 jaar). Het is een ultieme manier om actief Nationaal Park Weerribben-Wieden te ontdekken. Een 1-persoons kano kost €10,00 per uur, maximaal €35,00 per dag. De 2-persoonskano / Canadese kano kost €12,50 per uur, maximaal €40 per dag.

Avondmaaltijd

Een avondmaaltijd bij ons nuttigen behoort ook tot de mogelijkheden (tot eind oktober). U kunt voor de betaalbare prijs van €15,00 per persoon (exclusief drinken) de maaltijd van de dag bij ons eten. Veel producten komen uit eigen moestuin (in het seizoen). Daarnaast kunt u van april tot en met september heerlijke pizza’s eten uit onze hout gestookte pizzaoven (pizza arrangement, €19,50 per persoon) of een barbecuepakket bij ons bestellen( €19,50 per vleespakket voor 2 personen, inclusief huur gasbarbecue). Tijdig reserveren is noodzakelijk!

Korting op uw verblijf

Naast Giethoorn is het zeer de moeite waard om de vele, andere plekken in Nationaal Park Weerribben-Wieden te ontdekken.  Daarom krijgt u een aantrekkelijke korting op uw verblijf vanaf 3 nachten! De korting wordt automatisch verrekend als u een reserveringsaanvraag doet.

5% korting op de totale prijs bij boeking van 3 overnachtingen.

10% korting op de totale prijs bij boeking vanaf 4 overnachtingen.

Combi deals

Heeft u interesse in ons (verhuur) aanbod? Combi deals zijn mogelijk, waarbij u een aantrekkelijke korting krijgt. Laat het ons met uw reservering weten of stuur een email naar info@tuldenfarmhouse.nl. Wij maken dan een mooie prijs voor u.