Verhuur & Overig aanbod

Natuurvaartocht

Peter neemt u graag mee voor een 2 uur durende natuurvaartocht door Nationaal Park Weerribben-Wieden! U vertrekt vanaf de Bed & Breakfast en vermijdt hiermee het massatoerisme in Giethoorn. Naast de prachtige natuur ziet u ook de karakteristieke bruggetjes en idyllische boerderijen, waar Giethoorn zo bekend om is.

Per vaartocht van 2 uur

49,00

Bootverhuur

De Bed & Breakfast ligt direct aan het water en vanaf 1 maart 2021 is het mogelijk om een sloep met elektromotor bij ons te huren. De genoemde prijzen zijn inclusief vaarbelasting en er zijn voorwaarden van toepassing. Verhuur is alleen beschikbaar voor gasten in de Bed & Breakfast!

Prijs per uur

27,50
  • 4 uur €100,00 & dag €125,00

Kano en SUP verhuur

Wilt u op een actieve manier de wateren van Giethoorn ontdekken? Ga eens kanoën of suppen (Stand-Up Paddling)! We verhuren eenpersoonskano’s, een tweepersoons kano, een Canadese kano en 3 SUP-boards (waarvan 1 voor kinderen tot 14 jaar). U kunt vanaf de B&B vertrekken. Verhuur is alleen beschikbaar voor gasten in de Bed & Breakfast!

Kano of SUP per dag

20,00 pp
  • tweepersoonskano of Canadese kano €40 per dag

Fietshuur

U kunt bij ons voordelig een fiets huren. Wij hebben een fietsroutekaart in de B&B, die u kunt lenen of kopen. Of kijk via Giethoorn en Omgeving voor meer info over fietsroutes.

Fietshuur

12,50 pp
  • Dagdeel (maximaal 4 uur) €7,50 pp

Picknickmand

Gaat u lekker varen en wilt u genieten van een hapje op de boot? U kunt bij ons een heerlijk gevulde picknickmand voor onderweg bestellen! Deze picknickmand bestaat uit een broodje gezond, muffins, een kleine salade, blokjes kaas & worst, fruit, fruitsap, limonade en een flesje water.

Picknickmand (2 personen)

30,00

Pizza & BBQ

U kunt van april t/m september een BBQ vleespakket (voor 2 personen) of in het weekend heerlijke pizza’s uit onze hout gestookte pizzaoven bestellen.

BBQ (2 personen)

25,00
  • incl. gebruik gas barbecue

Pizza (weekend)

19,50
  • Prijs p.p. onbeperkt eten

Overig aanbod

Uw koelkast is bij aankomst gevuld met een select aanbod van drankjes (tegen betaling). Daarbij kunt u een heerlijk borrelplankje bij ons bestellen. Ook staat er een Nespresso Vuerto koffieapparaat op uw kamer met 2 Nespresso cups p.p. inbegrepen. Wilt u meer koffiecups, dan zijn deze ook bij ons verkrijgbaar. Let op: dit is een nieuw type Nespresso en deze cups zijn tot op heden alleen via Nespresso.com te verkrijgen (mocht u ze zelf willen meenemen).

Borrelplankje

12,50
  • voor 2 personen

Nespresso cups

0,25
  • per cup

Kortingen / Combi deals / Waardebon

Vanaf 3 overnachtingen krijgt u een korting op de totale prijs voor uw verblijf.  Bij 3 overnachtingen is dit 5% korting, vanaf 4 overnachtingen 10% korting op de totale prijs. Deze korting wordt automatisch verrekend als u een reservering boekt.

Heeft u interesse in ons (verhuur) aanbod? Combi deals zijn mogelijk, waarbij wij u een aantrekkelijke korting kunnen geven. Laat het ons met uw reservering weten of stuur een email naar info@tuldenfarmhouse.nl. Wij maken dan een mooie prijs voor u.

Wij bieden ook waardebonnen aan, Bonte Specht €96,00 en IJsvogel €90,00 (prijs per nacht, op basis van 2 personen, logies & ontbijt). Mail ons als u interesse heeft.