VERHUUR2019-04-02T21:14:40+00:00

Verhuur & overig aanbod

Natuurvaartocht

Peter neemt u graag mee voor een 2 uur durende natuurvaartocht door dit Nationaal Park Weerribben-Wieden! U vertrekt vanaf de Bed & Breakfast en vermijdt hiermee het massatoerisme in Giethoorn. Naast de prachtige natuur ziet u ook de karakteristieke bruggetjes en idyllische boerderijen, waar Giethoorn zo bekend om is. Daarnaast vertelt Peter over het ontstaan van het Nationale Park en hoe uniek het gebied is. Hij heeft veel kennis van (roof)vogels en andere veel voorkomende dieren en vertelt er graag over! Deze natuurvaartocht is zeer de moeite waard en kost €37,50 per vaartocht.

Fietsverhuur

Per fiets Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden ontdekken? U kunt bij ons voordelig een fiets huren. U krijgt een fietsroutekaart te leen mee, indien gewenst. De huur is €12,50 per dag, per fiets. Elke opvolgende dag kost €7,50. Het is ook mogelijk een dagdeel (maximaal 4 uur) te huren, wat €7,50 kost. Het is aan te raden om de fietsen van tevoren te reserveren.

Verhuur Kano & SUP

De Bed & Breakfast ligt direct aan het water en dat biedt ook mogelijkheden om een sportieve activiteit te ondernemen. Wij hebben een tweepersoons kano (Sit-On-Top), 2 eenpersoonskano’s en 2 SUP boards (Stand Up Paddling) in de verhuur. Het is een ultieme manier om actief Nationaal Park Weerribben-Wieden te ontdekken en kost €10,00 per uur, maximaal €35,00 per dag.

Avondmaaltijd

Wilt u een avondmaaltijd bij ons nuttigen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een eenvoudig menu voor de betaalbare prijs van €15,00 per persoon. Veel producten komen uit eigen moestuin (in het seizoen). Daarnaast kunt u van april t/m oktober heerlijke pizza’s eten uit onze hout gestookte pizzaoven (pizza arrangement, €17,50) of een barbecue maaltijd nuttigen (barbecue arrangement, €21,50). Vooraf reserveren is noodzakelijk!

Korting op uw verblijf

Naast Giethoorn is het zeer de moeite waard om de vele, andere plekken in Nationaal Park Weerribben-Wieden te ontdekken.  Daarom krijgt u een aantrekkelijke korting op uw verblijf vanaf 3 nachten! De korting wordt automatisch verrekend als u een reserveringsaanvraag doet.

5% korting op de totale prijs bij boeking van 3 overnachtingen.

10% korting op de totale prijs bij boeking vanaf 4 overnachtingen.

Combi deals

Heeft u interesse in ons (verhuur) aanbod? Combi deals zijn mogelijk, waarbij u een aantrekkelijke korting krijgt. Laat het ons met uw reservering weten of stuur een email naar info@tuldenfarmhouse.nl. Wij maken dan een mooie prijs voor u.