Verhuur & Overig aanbod

Natuurvaartocht

Peter neemt u graag mee voor een 2 uur durende natuurvaartocht door Nationaal Park Weerribben-Wieden! U vertrekt vanaf de Bed & Breakfast en vermijdt hiermee het massatoerisme in Giethoorn. Naast de prachtige natuur ziet u ook de karakteristieke bruggetjes en idyllische boerderijen, waar Giethoorn zo bekend om is.

Per vaartocht van 2 uur

49,00

Bootverhuur

De Bed & Breakfast ligt direct aan het water en vanaf 1 maart 2021 is het mogelijk om een sloep met elektromotor bij ons te huren. De genoemde prijzen zijn inclusief vaarbelasting en er zijn voorwaarden van toepassing.

Prijs per uur

27,50
  • 4 uur €100,00 & dag €125,00

Kano en SUP verhuur

Wilt u op een actieve manier de wateren van Giethoorn ontdekken? Ga eens kanoën of suppen (Stand-Up Paddling)! We verhuren eenpersoonskano’s, een tweepersoons kano, een Canadese kano en 3 SUP-boards (waarvan 1 voor kinderen tot 14 jaar). U kunt vanaf de B&B vertrekken.

Kano of SUP per dag

20,00 pp
  • tweepersoonskano of Canadese kano €40 per dag

Fietshuur

U kunt bij ons voordelig een fiets huren. Wij hebben een fietsroutekaart in de B&B, die u kunt lenen of kopen. Of kijk via Giethoorn en Omgeving voor meer info over fietsroutes.

Fietshuur

12,50 pp
  • Dagdeel (maximaal 4 uur) €7,50 pp

Picknickmand

Gaat u lekker varen en wilt u genieten van een hapje op de boot? U kunt bij ons een heerlijk gevulde picknickmand voor onderweg bestellen! Deze picknickmand bestaat uit een broodje gezond, muffins, een kleine salade, blokjes kaas & worst, fruit, fruitsap, limonade en een flesje water.

Picknickmand (2 personen)

30,00

Pizza & BBQ

U kunt van april t/m september een BBQ vleespakket (voor 2 personen) of in het weekend heerlijke pizza’s uit onze hout gestookte pizzaoven bestellen.

BBQ (2 personen)

25,00
  • incl. gebruik gas barbecue

Pizza (weekend)

19,50
  • Prijs p.p. onbeperkt eten

Overig aanbod

Uw koelkast is bij aankomst gevuld met een select aanbod van drankjes (tegen betaling). Daarbij kunt u een heerlijk borrelplankje bij ons bestellen. Ook staat er een Nespresso Vuerto koffieapparaat op uw kamer met 2 Nespresso cups p.p. inbegrepen. Wilt u meer koffiecups, dan zijn deze ook bij ons verkrijgbaar. Let op: dit is een nieuw type Nespresso en deze cups zijn tot op heden alleen via Nespresso.com te verkrijgen (mocht u ze zelf willen meenemen).

Borrelplankje

12,50
  • voor 2 personen

Nespresso cups

0,25
  • per cup

Kortingen / Combi deals / Waardebon

Vanaf 3 overnachtingen krijgt u een korting op de totale prijs voor uw verblijf.  Bij 3 overnachtingen is dit 5% korting, vanaf 4 overnachtingen 10% korting op de totale prijs. Deze korting wordt automatisch verrekend als u een reservering boekt.

Heeft u interesse in ons (verhuur) aanbod? Combi deals zijn mogelijk, waarbij wij u een aantrekkelijke korting kunnen geven. Laat het ons met uw reservering weten of stuur een email naar info@tuldenfarmhouse.nl. Wij maken dan een mooie prijs voor u.

Wij bieden ook waardebonnen aan, Bonte Specht €96,00 en IJsvogel €90,00 (prijs per nacht, op basis van 2 personen, logies & ontbijt). Mail ons als u interesse heeft.