Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
10 berichten.
Claudia van Woudenberg/Wolswijk Claudia van Woudenberg/Wolswijk uit De Meern heeft geschreven op 26 oktober 2020 om 10:52
Super leuk weekend gehad met mijn man en dochter van 9 in jullie prachtige Bed and Breakfast in een mooie rustige omgeving. Kamer is super gezellig, heerlijke bedden en een hele luxe badkamer. Mijn dochter heeft elke dag gebruik gemaakt van het jullie heerlijke bad. 's Avonds kacheltje aan en lekker een filmpje op Netflix gekeken. Echt top! Bedankt voor jullie gastvrijheid. Komen zeker nog een keer terug ! .
Edwin en Ellen Edwin en Ellen uit Hoevelaken heeft geschreven op 9 september 2020 om 19:10
Tijdens onze heerlijke DAF vakantie werden wij verrast door jullie gezellige, fijne B&B. Wat heerlijk om hier te mogen verblijven! De kamer is meer dan top en het ontbijt geweldig. Reuze bedankt!
Edwin Edwin heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 18:01
Bedankt voor de gastvrijheid, voor mij en de hond! Mooie B&B op een prachtige locatie. Ruim, schoon, goed bed, luxe badkamer en een heerlijk ontbijt. Voldoende reden om nog een keer terug te komen! Groeten Edwin
Barbara en Jannie Barbara en Jannie uit Bennekom heeft geschreven op 14 juli 2020 om 16:40
Wat hebben we weer genoten van het 6-daagse verblijf bij jullie. We kunnen er geen genoeg van krijgen en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Alles was weer perfect geregeld, ook m.b.t. de coronamaatregelen. Barbara en Jannie
PeterPaul en Linda PeterPaul en Linda uit Vijfhuizen heeft geschreven op 3 juli 2020 om 13:50
Na maandenlang thuis gezeten te hebben, was jullie B&B een verademing. Prachtig ingericht, er mist écht niks en een heerlijk ontbijt. Verder superschoon & een leuk vaartochtje met Peter gemaakt. Genoten hebben we! Ga zo door met jullie mooie B&B.
Familie van Hagen Familie van Hagen uit Lelystad heeft geschreven op 3 juli 2020 om 13:45
Wij hebben enorm genoten van ons bezoek aan Giethoorn. De kamers zijn mega knus en zoals wij zeggen "cute and cozy"! We vonden het ontbijt heerlijk, net als de homemade pizza. Als gezin hebben we enorm veel gelachen en plezier gehad en we hebben genoten van de omgeving en gastvrijheid.
Peter en Annelies Peter en Annelies uit Nijkerk heeft geschreven op 7 mei 2020 om 10:35
Lieve Peter en Mirjana, we hebben weer héél erg genoten van het verblijf in jullie B&B! Het weer was prachtig, het ontbijt heerlijk! We hebben spontaan geboekt op korte termijn, alles was top geregeld! De 1,5 meter afstand is hier prima te doen! We vonden het erg gezellig en we komen zeker terug.
René en Marjolijne René en Marjolijne uit Engelen heeft geschreven op 7 mei 2020 om 10:30
Ondanks deze "corona-tijd: blijf thuis" konden we hier terecht, in de Bonte Specht! Prachtige kamer, heerlijk bed. We hebben genoten, we moeten genieten...De super aardige eigenaren van de B&B hadden lekker gekookt, we konden dat buiten in 't late zonnetje opeten. Ook het ontbijt op de kamer was heerlijk. We danken Peter en Mirjana voor de enorme gastvrijheid.
Kirsti Kirsti uit Germany heeft geschreven op 7 augustus 2019 om 15:32
We came as guests and left as friends! - Highly recommended ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mariza & Alex Mariza & Alex uit Athens heeft geschreven op 2 april 2019 om 21:10
We had an amazing time here! Our room was cozy and everthing was crystal clean! The hosts are really nice and friendly and the homemade breakfast was truly delicious! We would definitely love to come back here and maybe stay longer this time.